EVENTBOUW & BEURSPRESENTATIES

Beursbouw Essen Motorshow voor Japanse klant Liberty Walk

Vip-Promo verzorgd voor Japanse klant Liberty Walk het ontwerp en vervaardiging van de 200m2 beursstand op de Essen Motorshow. Deels is de stand vervaardigd uit framebouw en deels uit custom houtbouw. Hierin geïntegreerd de VIP-ruimte met half open karakter, Merchandise en Opslagruimte. Volledig ontzorgd: van standbouw, licht en geluid, tot en met de inrichting waarbij de bloemen, koffie met melk en suiker niet ontbreken.

Ook opzoek naar een succesvolle beurspresentatie: neem vrijblijvend contact op.

Wij creëren uw zichtbaarheid en zetten in op maximaal bereik

Zichtbaar zijn en de vorming van Brand Awareness

Als bedrijf betrokken bij een evenement? Bijvoorbeeld als sponsor of deelnemende partij, maar hulp nodig bij het creëren van zichtbaarheid? Voor verschillende klanten hebben wij een bijdrage geleverd aan de Brand Awareness en zichtbaarheid op een grote diversiteit aan evenementen. De toepassing en vorm daarvan op maat afgestemd met betrokken partijen.

Bovenstaande foto’s geven een voorbeeld van geleverde activiteiten voor lifestyle company Beyuna.

Ontwerp en bouw van decor- en beurspresentaties

Winkelpromotie en tijdelijke thema decors

Creëer extra beleving tijdens winkelopeningen, centrumpromoties of thema avonden. VIP-Promo bedenkt aansluitende concepten en visualiseert daarbij de gewenste uitstraling in de vorm van decorbouw of pop-up concepten. Tevens kan VIP-Promo daarbij haar personele diensten inzetten, zodat u als klant geheel ontzorgd bent.

Wij ontzorgen onze klanten bij haar Eventmarketing activiteiten als effectief en op maat gecreëerd communicatiemiddel

VIP Hospitalities & Klantevents

Ontvang uw klanten, dealernetwerk of speciaal genodigden in een professioneel ingerichte en sfeervolle VIP-Hospitality. VIP-Promo bouwt deze vorm van mobiele events in eigen beheer en veelal op internationale circuits. Mogelijk volledig voorzien van catering, sfeervolle aankleding, personeel en entertainment.

Tijdelijke pop-up decors

Formido Finaleraces op Circuit Zandvoort

Gedurende 9 jaar is VIP-Promo de organisatie achter de Formido Finaleraces georganiseerd op Circuit Zandvoort. Hierbij heeft VIP-Promo als directievoerend evenement fungeert en klant van A tot Z ontzorgd.

Hierbij de gehele tijdlijn van een evenement in creatie en uitvoering. Startende met brainstormsessies en budgettering. Interne en externe communicatie richting de gekozen doelgroepen. Opbouw en afbouw van het evenement, waarbij de gehele eventlocatie van de juiste aankleding, facilitaire en logistieke voorzieningen wordt voorzien. Denk hierbij aan het ophangen van kilometers spandoeken langs het racecircuit tot het opzetten van het VIP-dorp voor 4500 genodigden incl. accomodaties, catering en entertainment.

Ook opzoek naar hulp bij het organiseren van een eigen evenement? Vrijblijvend zitten wij met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken.

DO YOU LIKE WHAT YOU SEE?

GET IN CONTACT


Graag komen wij bij u langs. Zorgt u voor de koffie en thee, dan nemen wij het brabants worstenbrood mee!

Wij zijn bereikbaar:

Telefonisch: Almost 24/7

Mail: info@vip-promo.nl

Telefoon:

Office: +31 (0)162 - 852 341
Mobile: +31 (0)6 - 531 445 60

Adres:

Veerseweg 53
4901 ZD Oosterhout
Nederland

CONTACTFORMULIER


You’re in good company

Zij gingen u voor