Promotieteams & Thema entertaintment

Gridgirls en paddockdames

Vip-Promo is marktleider in het verzorgen van Gridgirls, Paddockdames en Pitspoezen op (inter)nationale circuits. Tevens ontwerpt en vervaardigd VIP-Promo voor haar klanten op maat gemaakte promotiekleding met ongelimiteerde ontwerpmogelijkheden. De race catsuits zijn hierin een veel gevraagd product, maar kijk voor alle kleding op onze webpagina: www.vip-promotiekleding.nl

Marktleider in het verzorgen van gridgirls in kleding op maat

Starting Grids

Opzoek naar een grote groep gridgirls met pitborden, op maat gemaakte promotiekleding en alle dames van gelijke lengte en verzorgd met gelijk schoeisel voor het ideale plaatje? Dan helpen wij u bij VIP-Promo graag verder.

Wij zorgen tevens voor begeleiding van de grid, zodat de griddames duidelijk worden gebrieft over de startprocedures, staande en rollende starts en cameramomenten voor het vormen van een strak geheel tijdens de startopstellingen.

Wij zorgen voor maximaal bereik

Winkelpromotie en Centrumacties

Creëer extra winkelbeleving tijdens winkelopeningen, winkelacties of winkelpromoties. VIP-Promo bedenkt concepten en zet daarbij haar personele diensten in of sluit aan bij de actie van het winkelcentrum. Hierbij biedt VIP-Promo een breed scala aan thematische kostuums voor de promotieteams.

Mascottes en custom mascottepakken

Hostesses en Gastontvangst

Onze hostess teams zorgen voor ontvangst op elegante wijze en informeren de gast, daar waar nodig, van de benodigde informatie.

Standaard wordt een hostessteam voorzien van zakelijke uitstraling, waar indien gewenst ook bedrijfsuitingen aan kunnen worden toegevoegd.  Ook hier zijn uiteraard op maat gemaakte promotie outfits mogelijk. Zie www.vip-promotiekleding.nl

Tevens kunt u gebruik maken van onze I-pads verhuur service voor het genereren van leads, afname van enquêtes of verzamelen van NAW gegevens.

Wij creëren thematische beleving

Danseressen en Entertainment

VIP-Promo verzorgt met haar high level entertainment concept ‘VIP-Angels’ thematische beleving. Denk aan synchroon dans op verschillende stijlen muziek intermezzo’s, handgemaakte themakostuums en handgemaakte imposante engelenvleugels in alle kleuren en vormen. Tevens inzetbaar als avondvullend concept met gastontvangst, actie element, dans en avondafsluiting.

Racebabes op locatie

Uw event een ‘racy’ tint geven met onze Racebabes op locatie? Onze racedames komen uw event extra beleving geven en daarbij kan VIP-Promo additionele acties verzorgen. Als voorbeeld de fotoactie rondom de GP uitzenden bij Van der Valk, het snelle bandenwissel spel bij winkelpromoties of virtueel racen met live verslag van onze racedames.

Verkoopondersteuning en Sales teams in activerende rol

Verkoopondersteuning & Eventbegeleiders

Een volautomaat bandenwissel apparaat demonstreren? Of haarstylingsproducten op de Huishoudbeurs lanceren? Dat kan! Voor veel van onze klanten leiden wij een pool promotieteams op voor een verkoopondersteunende op product- presenterende functies. Ook begeleiden wij eventgroepen of genodigden tijdens klantrelatiedagen of publiekelijke events.

Modellen voor Reclame visuals en Marketingcampagnes

Modellen Fotografie en Opnames

VIP-Promo ondersteund productiebedrijven of zakelijke klanten met het vormen van fotografie- of videomaterialen ter promotie en ondersteuning van marketingcampagnes. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van eigen apparatuur en personeel / modellen. Filmkwaliteit t/m 4K en mogelijkheid tot gecertificeerd Drone vliegbeelden. Fotografie vanaf green screen of met decorbouw voor directe eindfoto.

Uw boodschap gepresenteerd op elegante wijze

Rijdende Promotors

VIP-Promo is gespecialiseerd in het organiseren van mobiele pop-up concepten. Wij bedenken met u de gepaste actie, verzorgen het bijpassende voertuig incl. branding en leiden het mobiele team zodat de bedoelde boodschap perfect wordt overgedragen.

Handgemaakte thema kostuums

Themadames

VIP-Promo beschikt over een grote hoeveelheid handgemaakt themakostuums inzetbaar voor het VIP-Angels entertainment concept of promotionele diensten. Contacteer ons en vraag naar het kostuumboek voor alle Thematische kostuums in 1 overzicht!

DO YOU LIKE WHAT YOU SEE?

GET IN CONTACT


Graag komen wij bij u langs. Zorgt u voor de koffie en thee, dan nemen wij het brabants worstenbrood mee!

Wij zijn bereikbaar:

Telefonisch: Almost 24/7

Mail: info@vip-promo.nl

Telefoon:

Office: +31 (0)162 - 852 341
Mobile: +31 (0)6 - 531 445 60

Adres:

Veerseweg 53
4901 ZD Oosterhout
Nederland

CONTACTFORMULIER


You’re in good company

Zij gingen u voor